Vi har tyvärr en väldigt lång kötid på ca 30 år. Därför rekommenderar vi dig som bostadssökande att vända dig till Storstockholms bostadsförmedling istället.

Välkommen till Bo bra

Bo Bra är ett familjeägt företag med fokus på ägande och förvaltning av bostadsfastigheter. Idag äger och förvaltar vi fastigheter belägna i Årsta, Hammarbyhöjden, Bagarmossen och Mora. Vi har kontor i en av bolagets egna fastigheter på Läckövägen 3 i Hammarbyhöjden. Bo Bra Lenny Thörnqvist AB är moderbolaget och Bo Bättre LT AB samt Bo Bra Söder om Söder AB är dotterbolag.

Vi har ambitionen att inte enbart erbjuda ett boende, utan en gemenskap, där man bryr sig om varandra och där man känner sig trygg och välkommen. Vi har anslutit oss till Huskurage.se och rekommenderar att Du besöker den hemsidan.

Våra fastigheter

Bo Bra äger 7 hyreshus i Stockholms närförorter samt 5 hyreshus i Mora Noret. Samtliga är sk lamellhus eller "låghus". De flesta lägenheterna har balkong och är genomgående. Läget är i regel västerläge med sol hela dagen.

Hyresgäst

När du bor i lägenhet hos oss så finns det en del saker som kan vara bra att tänka på, så att du, din familj och dina grannars boende blir så bra som möjligt. Det kan handla om vilka trivselregler som gäller i huset, hur du sköter om din lägenhet eller vad hyreslagen säger när du vill hyra ut i andra hand